‘De Confituurbijbel’

“een must voor elke confituurliefhebber”

Nadat haar eerste boek maar liefst 20.000 keer over de toonbank ging, stroopt Madam Confituur nu opnieuw haar mouwen op om de lekkerste potjes op tafel te zetten. Ze experimenteerde met nieuwe spannende smaakcombinaties, groenteconfituren, suikervrije confituren en zelfs met nieuwe technieken om de lekkerste confituren te bereiden.

confituurbijbel-001Het resultaat: De Confituurbijbel – een p(l)akkende klepper van formaat!

Met klassiekers als aardbeienconfituur en sinaasappelmarmelade én verrassende smaakcombinaties als paprikaconfituur, muntgelei en wortelconfituur maar ook suikerarme recepten voor wie geen bom op zijn boterham wil. Katrien Hoebers, alias Madam Confituur, is verzot op alles wat met confituur, jam en gelei te maken heeft. Een tijdsbesteding die haar drie kinderen alleen maar kunnen toejuichen, al is het maar om af en toe hun vingers in een ander potje te kunnen steken. Met haar boeken wil ze zoveel mogelijk mensen besmetten met het confituurvirus.

Er staan maar liefst 130 recepten in ‘De Confituurbijbel’ en bij elk recept staan drie belangrijke wapenfeiten: hoe moeilijk het is, in welke maanden u het best aan de slag gaat en hoe lang het duurt vooraleer u uw vingers in het potje kan steken.

Drie van de vele klassiekers en gedurfde combinaties van Madam Confituur vind u hier op de jamsite (klik op één van de onderstaande foto’s). Een weldaad aan confituur-, gelei-, marmelade- en chutneyrecepten. Voor nog meer recepten of informatie over Madam Confituur kijk op haar website www.madamconfituur.com