Madam Confituur op de jammarkt

MADAM CONFITUUR is woensdag 24 augustus aanwezig op de Nationale Jammarkt in Neede.

“Halooooookes! Madam Confituur is de naam. Sinds 2011 ben ik de blogster achter de webstek www.madamconfituur.com boordevol heerlijke recepten en af en toe ook wel eens een teenkrullende spellingsfout. Je m’excuse! Al sinds vijf jaar ben ik helemaal in de ban van dé bokaal. Of die nu groot of klein is, ik weet altijd wel iets lekkers om erin te stoppen. Van confituur tot gelei, van marmelade tot chutney. En zelfs jawel, jawel… ook soepen en salades mogen niet ontbreken. Yummy! Elk recept wordt eerst uitgetest en uitvoerig geproefd. Als mama van drie zonen loopt er hier altijd wel een hongerige ziel rond. En anders speelt mijn echtgenoot (Mister Choco) gewillig proefkonijn. Na boek 1 en boek 2 vol overheerlijke zoete recepten is eindelijk mijn nieuwe boek er!!! Ik heb mijn grijze cellen en mijn smaakpapillen tot het uiterste gedreven, met een klepper van formaat als resultaat. Ok, dat stoefgehalte voor vandaag is weer bereikt… In De Confituurbijbel laat ik u meeproeven van 130 confituur-, gelei-, marmelade- en chutneyrecepten. Hiervoor experimenteer ik met nieuwe spannende smaakcombinaties, groenteconfituren, suikerarme confituren en zelfs met nieuwe technieken om confituur te bereiden. Het resultaat is een p(l)akkend boek van formaat.”

Madam Confituur zal haar Confituurbijbel tijdens de Jammarkt aanbieden en heeft een plekje gevonden bij de boekwinkel ‘De Kamer van Kramer’.