Ramona, de Jamkoningin 2016

Ramona van der Ende is de nieuwe, Nationale Jamkoningin. Ze werd woensdagmorgen gepresenteerd op de Nationale Jammarkt, die in Neede wordt gehouden. Jammarkt-voorzitter en burgemeester Joost van Oostrum presenteerden de nieuwe Jamkoningin aan het begin van de Naionale Jammarkt. De 20 jarige kwam aan in een prachtige oude limousine onder een stralende zon en werd onthuld door haar voorganger, Jamkoningin Maurice te Spenke.

Wie is Ramona?

Mijn naam is Ramona van der Ende en geboren in Delft. Ik ben 20 jaar jong en mijn sterrenbeeld is kreeft. Sinds 2006 woon ik met mijn familie in het mooie dorpje Neede. In Almelo volg ik de opleiding Management Ondernemer Horeca (niveau 4) en zit in het 4e leerjaar. Wat mijn vervolgstudie gaat worden ben ik nog niet helemaal over uit. Na bijna 5 jaar gewerkt te hebben in de cafetaria de Smull-Grill ben ik alweer bijna drie jaar werkzaam bij Frankies Jungle Bistro in Neede. Daarnaast werk ook nog als receptioniste en bedieningsmedewerkster bij Hotel Landhuis Herikerberg in Markelo. Naast mijn werk voetbal ik bij de dames 1 van Sportclub Neede als back speelster. Ik hou van gezelligheid dus ga graag uiteten, stappen of terrassen met mijn vriendinnen.
Groetjes,
Ramona van der Ende