Madam Confituur en onze Jamkoningin Ramona

Madam Confituur heeft niet alleen de “Confituurbijbel” geschreven, er zijn nog twee prachtige boeken verschenen, o.a. in 2014 “Madam Confituur, een perfecte dag”, “een boek boordevol culinaire verrassingen: confituren, likeuren, limonades,… en dit steevast gecombineerd met ander lekkers.”

Madam Confituur
Madam Confituur op de Jammarkt

Maar Madam Confituur heeft ook een prachtige “Blog” en daar staat een leuk reisverslagje over de Nationale Jammarkt.
Ze schrijft daar o.a.: “Honderd deelnemers die hun heerlijkste potjes presenteren en laten proeven. En ze tonen zich bijzonder creatief!” en “Voor creatief gedrag en sfeer zit u helemaal goed in Neede. Volgend jaar wordt deze jammarkt op 23 augustus georganiseerd. Hup, hup… Zet dat nu maar al snel in uw agenda!”

Tot het weer zover is hebben we op onze website een paar recepten staan, bijvoorbeeld Muntgelei, Perzikenconfituur met prosecco of  Confituur van groene tomaten.

Voor nog meer recepten en veel meer rond om het thema “confituur” bezoek Madam Confituur’s Blog, “Als het maar in potjes past”.