Bedankt sponsoren!

Het organiseren van een mega-evenement als de jammarkt kost veel tijd en energie. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn er druk mee, maar doen dit met veel liefde. Eén van de doelstellingen van de organiserende stichting is dat zij de jammarkt toegankelijk wil houden voor met name niet commerciële hobbyisten.

Helaas worden de laatste jaren meer en meer kosten voor de organisatie van een dergelijk groot evenement neergelegd bij de organisatie. Denk daarbij aan een evenementen verzekering, kosten vergunningen, EHBO, wegafzettingen, veiligheid en het schoonmaken van het terrein. Mede dankzij een financiële bijdrage, gratis leveren van diensten of goederen door diverse bedrijven blijft het mogelijk om de organisatie van de jammarkt rond te krijgen en gratis toegankelijk te houden.

Sponsoren:
Femme Fatale
La Beauté pure
Mooi Nienke
Bloemenhoekje Neede
Sportstudio De Gaard
Rabobank
José Hummelink Uitvaartverzorging
Ened
Livio
Jordy Veldhuis
Gemeente Berkelland
Risicobeheersbaar.nl
Mijnen Media
Pro Net Solutions
Blokker
Lidl
Elite
Snackbar Trefpunt
Diekgraven
Gall & Gall
AH
Bloemsierkunst Joop Bouwmeester
Bakkerij Stroet
Vlearmoesbus
Standhouders jammarkt (schenken jam t.b.v. de jambrunch)