Gezocht: dé Jamkoningin van 2018!

10 feb 2018

Ben jij dé Jamkoningin van 2018?

Neede – De Jamkoningin is al jaren het gezicht van de Nationale Jammarkt Neede. Elk jaar straalt een nieuwe dame of heer op de markt. Stichting Nationale Jammarkt Neede is nu op zoek naar dé Jamkoningin van 2018!

De 28e editie van de Nationale Jammarkt wordt gehouden op woensdag 22 augustus. Deze unieke markt is al jaren een groot succes en trekt vele duizenden bezoekers. Tijdens deze gezellige markt kun je niet alleen jam, gelei, marmelades, chutney, confituur en jamgerelateerde producten kopen, maar kun je ook allerlei activiteiten bijwonen en genieten van het vele entertainment. En natuurlijk is de Jamkoningin aanwezig.

De Jamkoningin wordt aan het begin van de markt bekend gemaakt en loopt vervolgens de hele dag over de markt om bezoekers en standhouders te spreken.

Ben of ken jij de perfecte persoon voor onze wereld van zomerse zoetigheid?

De perfecte Jamkoningin

Voor de Jamkoningin van 2018 zijn wij op zoek naar iemand ouder dan 18 jaar met een frisse en fruitige uitstraling die past bij de jammarkt. Je houdt van jam, confituur, marmelade en allerlei andere zomerse zoetigheid en bent daardoor het perfecte visitekaartje van de Nationale Jammarkt.

Als Jamkoningin heb jij affiniteit met Neede en bezig goede sociale en communicatie vaardigheden. Daarbij ben je op 22 en 23 augustus de hele dag beschikbaar en oefen je daarnaast graag gedurende het jaar de functie van jamkoningin uit tijdens verschillende activiteiten.

Je kunt je aanmelding, met motivatie, foto en gegevens, tot 15 maart sturen naar info@jammarkt.nl