Jammarkt 2019 groot succes!

22 aug 2019

De organisatie van de Nationale Jammarkt Neede kijkt terug op een zeer geslaagde dag! De fruitige dag was voorzien van perfect weer voor een zomerse dag vol jam, fruit en andere fruitgerelateerde producten.

De Jammarkt 2019 mocht ruim tienduizend bezoekers verwelkomen om langs ruim 70 kramen te lopen. De jamliefhebber kon zijn hart ophalen bij alle geweldige jams, geleis, chutneys, confituurs en het andere heerlijks wat op de markt te krijgen was. Of je nu van traditionele smaken houdt, of juist iets nieuws wil proberen, er was voor ieders wat wils.

Dit jaar deelde de organisatie voor het eerst maar liefst 4 prijzen uit! Niet alleen een 1e, maar ook 2e en 3e prijs voor jam en daarnaast een prijs voor Fruitigste (mooiste) kraam. Je kunt er alles over lezen in dit artikel: Prijzenregen tijdens Jammarkt.

Wij danken alle standhouders en bezoekers hartelijk voor deze prachtige dag en zien jullie graag voor de feestelijke 30e editie volgend jaar!