Prijzenregen tijdens Jammarkt

22 aug 2019

Tijdens de Jammarkt werden maar liefst 4 prijzen uitgereikt! De 1e prijs voor Mooiste Kraam en 1e. 2e en 3e prijs voor Lekkerste Jam. De jam werd beoordeeld door een vakkundige jury van mensen werkend in de horeca en de kraam werd beoordeeld door de organisatie.

1e prijs Fruitigste Kraam 2019

De prijs voor mooiste (Fruitigste) kraam ging naar Bloemenboerderij ‘de Scholte’. Hun fruitige look was precies waar de organisatie naar op zoek is. Als Jammarkt-organisatie willen wij graag dat fruit en zomerse zoetigheid de boventoon voert, in producten maar het oog wil ook wat. De kraam van De Scholte hing vol met fruit en bladeren waardoor het een zomers geheel was.

3e prijs Lekkerste Jam 2019

De 3e prijs voor lekkerste jam ging naar de Historische Kring van Oud Noordijk met hun rode bes – tijm – muntgelei. De jury vond dit een mooie combinatie van smaken en een prachtige gelei (een jam zonder vruchtvlees).

2e prijs Lekkerste Jam 2019

Het Weckparadijs won de 2e prijs met haar vlierbessenjam. De jury vond het een geweldige jam en was gecharmeerd voor haar passie voor jam maken.

1e prijs Lekkerste Jam 2019

Bio-blij, al vaker winnaar in het verleden, won dit jaar opnieuw de prijs voor Lekkerste Jam. Hun bijzondere jam met aromiabes vond de jury echt de moeite waard!

Wij zijn natuurlijk alle jammakers dankbaar voor hun geweldige jams, hun passie voor het vak en hun enthousiasme waarmee ze dit aan de bezoekers van de Nationale Jammarkt verkondigen.