Aanmelden jamkoningin

De Jamkoningin is al jaren het gezicht van de Nationale Jammarkt Neede. Deze unieke markt is al jaren een groot succes en trekt vele duizenden bezoekers. Elk jaar straalt er een fruitige dame op de Nationale Jammarkt.

De Jamkoningin wordt aan het begin van de markt bekend gemaakt. Ze loopt de hele dag over de markt om bezoekers en standhouders te spreken. Uiteraard wordt hier en daar ook van de lekkernijen gesnoept en geproefd. 

Voor de Jamkoningin van 2023 zijn wij op zoek naar een spontane dame met een fruitige uitstraling, die het gezicht van deze unieke markt wil zijn. We zoeken een queen die ouder is dan 18 jaar, graag jam op de boterham eet en affiniteit met Neede heeft. 

Als Jamkoningin verwachten wij dat je op 16 augustus tijdens de markt en 17 augustus bij de ouderenmiddag de hele dag beschikbaar bent. Gedurende de rest van het jaar kun je bij een aantal activiteiten aanwezig zijn om jezelf, de jammarkt en Neede in het zonnetje te zetten

Ben jij de perfecte persoon voor onze wereld van zomerse zoetigheid en wil je stralen op de fruitigste markt van Nederland? Meld je hieronder aan als Jamkoningin 2023!