Menu

Aanmelden Jamkoningin

Wil jij een keer schitteren als koningin? Dan is dit jouw kans. Meld je gewoon even aan. Wie weet ben jij het stralende middelpunt op de Nationale Jammarkt op woensdag 21 augustus 2024.

De Nationale Jammarkt is een unieke markt. Op de woensdag van de Nationale Jammarkt is het echt de zoete inval in het dorp. Al jaren trekt deze markt vele duizenden bezoekers naar Neede. De kramen zijn rijk gevuld met jams, chutneys en sappen.

Wie zoeken we?

Een leuke en vriendelijke persoonlijkheid met een goed humeur. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je woont in Neede en bent 18 jaar of ouder. Natuurlijk houd je van jam.

Wat verwachten we?

Jij bent in ieder geval beschikbaar op woensdag 21 en donderdag 22 augustus. Na jouw feestelijke presentatie wandel je over de markt en spreek je bezoekers en standhouders. Vanzelfsprekend proef je van de jam op de markt en geniet je van andere lekkernijen. Ook zijn er momenten voor een Meet & Greet met de Jamkoningin. Deze ontmoetingen leveren vast en zeker leuke plaatjes op. Op donderdag staat de Jamtafel op de agenda. Tijdens deze gezellige activiteit voor ouderen ben jij de gastvrouw. Verder ben je bereid om aanwezig te zijn om de Nationale Jammarkt op de kaart te zetten bij een aantal activiteiten in Neede en omgeving.

Wat bieden we?

Een super leuke en gezellige dag met jouw als stralende middelpunt. De organisatie van de Nationale Jammarkt zorgt voor feestelijke kleding. Dit geldt ook voor jouw kapsel en make up. Je komt echt fris en fruitig voor de dag. Een sjerp en fleurig boeket bloemen maakt jouw verschijning als Jamkoningin helemaal af.

Hoe meld jij je aan?

Dit kan heel simpel. Vul het formulier hieronder in. Upload een leuke foto van jezelf. En vertel in het kort waarom jij de Jamkoningin van 2024 wilt zijn.

Aanmelden